вівторок, 15 квітня 2008 р.

Учитися, розвиватися і рости!

Навіть якщо ви досвідчений спеціаліст і маєте купу регалій, це не звільняє вас від зобов’язання рости і розвиватися.

Працюючи над новим проектом (завданням), ми розвиваємося, але я б віднесла це до формату «пливти за течією». А саморозвиток – це скоріше проактивний підхід. Переконана, більшість про це не забуває.

У Nords PR ми час від часу викладаємо, робимо презентації для профільних подій, читаємо професійну літературу/блоги всесвітньовідомих профі, слухаємо подкасти… Але однією з головних фішок саморозвитку я б назвала коротенькі презентації на staff meeting. Робимо ми це по черзі, отож кожної зустрічі у нас така собі тематична 15-хвилинка. Теми різні, але, зрозуміло, дотичні до PR.

Вчора була моя черга і обєктом розгляду став прес-реліз.



До речі, хочу подякувати всім, хто взяв участь у міні-опитуванні (Що таке прес-реліз?) в соціальній мережі Profeo. Окрема подяка – Юрію Аксьонову, який, хоч і не по своїй волі, допоміг мені із прикладами невдалих лідів.

Інформація базова, більшість з нею знайома, але переглянути ці основи основ зайвий раз не зашкодить.

А ось і ще одна версія рекомендацій з написання прес-релізу на сайті UAPR. Взагалі, прес-релізів вже недостатньо. Коли ми працюємо з журналістами, віддаємо перевагу індивідуальному спілкуванню.

Цікаво було би почути, що ви робите для саморозвитку.

7 коммент.:

Ярина Ключковська at 15 квітня 2008 р. о 16:39 сказав...

Було б класно побачити приклади вдалих лідів із прес-релізів. Вчора багато про це сперечалися, Лілина презентація викликала дуже жваву реакцію.

Хто хоче влаштувати міні-майстер-клас?

Юрий Аксенов at 15 квітня 2008 р. о 18:25 сказав...

Ліліє, а чого це я не по своїй волі допоміг? Ви дійсно вважаєте, що мені подобається креслити погані релізи? Чи що мене примушують це робити?

Ярина Ключковська at 15 квітня 2008 р. о 18:27 сказав...

Юрію, Ліля відповість завтра, вона вже не біля комп'ютера. А в мене зустрічне питання. А що, Вам не подобається креслити погані релізи? ;)

Olia Binkovska-Abraham at 15 квітня 2008 р. о 19:49 сказав...

Ліля, дуже зручний формат! :-) Коротко, інформативно, і по суті.
Супер

Лілія Загребельна at 16 квітня 2008 р. о 10:59 сказав...

Юрію, своєю релізною поркою Ви мені допомогли у підготовці. Велике дякую! Але ж релізну порку Ви не для цього "започаткували":). Тож і виходить, що допомогли, цього не бажаючи. Хоча, хтозна, які Ви цілі переслідуєте своїм "авторським доробком":))))

Лілія Загребельна at 16 квітня 2008 р. о 11:02 сказав...

Ольго, дякую за коментар! Довелося немалий кавалок часу витратити, щоб із маси різного матеріалу відібрати головне і вкластися у 15 хвилин.

Юрий Аксенов at 16 квітня 2008 р. о 11:09 сказав...

Ліліє, я знаю!:)