пʼятницю, 30 травня 2008 р.

П'ятничний литдибр


Коротко пробіжимося по новинах.

  • Сьогодні - останній день КМФР. Окрім PR-партнерства Фестивалю, ми були залучені як спів-доповідачі у майстер-класі від UAPR "Креатив в PR'і" - я розповідав про необхідність комбінування різних каналів комунікації на прикладі нашої кампанії із підтримки ділової соціальної мережі Profeo (див. фото на Flickr'і Павла Короля). На фестивалі було багато цікавих і дуже неоднозначних доповідей українських та російських спікерів - але це треба розповідати окремим постом.
  • Вчора пройшла перша неформальна зустріч піарщиків, ініційована PRweb'ом. Тут і тут - звіти, а ось тут лежать фото та відео. Було дуже приємно побачити наживо людей, яких знав лише за постами та аватарами.
  • 18го травня я пробіг Ризький марафон Nordea, який вже другий рік поспіль організовують наші ризькі партнери - агентство Nords Porter Novelli та Nords Event Communications. Результат марафону у 4 години 12 хвилин - посередній, але як для першого офіційного марафону за декілька років - ОК ). Кейс - як наші колеги просували та розвивали марафон із невеличкого регіонального марафону у міжнародну подію із 5 тисячами учасників - читайте за кілька днів. Ну і звісно, фінішне фото додається.
  • 24го травня наше агентство розповідало про досвід використання Social Media News Release на вже традиційному мінікемпі, який цього разу був присвячений методам маркетингу та просування в нових медіа, а ще в той самий день я викладав другу частину курсу "Бізнес-комунікації" на програмі MBA у Львівському Інституті Менеджменту.
  • На Рекламастері опублікована наша стаття про соціальні мережі. Коли я вчора на КМФР під час виступу запитав - хто з аудиторії має профали в LinkedIn, МойКруг або Profeo - руки підняли півтора десятки із 250 слухачів. Тому, думаю, на рекламно-комунікаційному ринку ще треба буде проводити багато освітньої роботи. Читайте та коментуйте )).
  • А ще ми продовжуємо шукати таланти! Чекаємо на листи )

2 коммент.:

Татьяна Кретова (Бабенко) at 6 червня 2008 р. о 16:48 сказав...

Володю! Вітаю із марафонським досвідом! А яка дистанція? Наша команда бігла МЕТРО-Групівський марафон у Дюсселі 42 км. Наші зайняли 1 і 2 місце серед Групівських марафонців 3 год 8хв і 3 год 13 хв...

Володимир Дегтярьов at 7 червня 2008 р. о 13:58 сказав...

Таню, дистанція марафонська - тобто ті ж 42 км 195 м. А вашим бігунам - "респект и уважуха", 3 години і
8-13 хв - час далеко не аматорський.