вівторок, 27 травня 2008 р.

Шукаємо зірок PR - теперішніх і майбутніх. У нас відкрилися вакансії

Account Manager, Account Coordinator, Assistant, PR Trainee у Nords PR Ukraine

Ми – молоде, але потужне PR-агентство, відоме стратегічним підходом і системним мисленням. Ми – команда досвідчених професіоналів, які вже сьогодні допомагають клієнтам створювати та втілювати результативні PR-стратегії. Ми розвиваємося і розширюємося, і нам потрібні хороші люди.


Ви – класний фахівець, за вашими плечима – низка успішних проектів, реалізованих у PR-агентстві чи компанії. Ви блискуче володієте арсеналом PR-інструментів, вмієте швидко оцінювати ситуацію і пропонувати нестандартні рішення. Ви вмієте керувати проектами, а головне – турбуватися про клієнта, розуміти його бізнес і пропонувати йому корисні рішення. Вам цікаво рухатися далі, розвиватись і якнайповнішою мірою реалізувати свій потенціал. Можливо, вам буде цікава можливість попрацювати у нас Менеджером роботи з клієнтами?

Ви – майбутня зірка у сфері PR з різносторонніми здібностями і прагненням наповнювати власне портфоліо цікавими проектами. Ви вмієте творчо мислити, знаходити спільну мову з людьми і викладати думки на письмі. Вам подобається справлятися з нестандартними ситуаціями і знаходити рішення непростих проблем. „Завжди вперед” – це точно про вас. Саме такого Координатора роботи з клієнтами ми і шукаємо.

Ви мрієте про кар'єру в PR і шукаєте хороший стартовий майданчик. Ви не боїтеся труднощів, проявляєте ініціативу й використовуєте кожну життєву ситуацію як можливість здобути новий досвід і знання. Ви – організована і відповідальна людина, але мислите творчо і не боїтеся змін. Приходьте до нас Асистентом, і працюйте пліч-о-пліч із досвідченими фахівцями над цікавими проектами, здобувайте досвід і готуйтеся до стрімкого кар'єрного зростання.

Якщо ви ще й вільно володієте англійською, гарно пишете і займаєте активну життєву позицію, нам напевне варто поспілкуватися!

А ще у нас є можливості літнього стажування для студентів.

Надсилайте ваше резюме, зразки своїх робіт та листа про себе на адресу nordspr@nordspr.com.ua з назвою посади, яка вас зацікавила, у темі листа.

А якщо ви успішно працевлаштовані і задоволенні життям, будемо вдячні за рекомендацію хорошого фахівця або перспективного молодого PR-ника.