пʼятницю, 10 квітня 2009 р.

Wanted: PR Trainee



До нас так часто звертаються із запитами про стажування, що ми не можемо більше відмовляти. :)

Цей пост присвячується тим, хто хоче побачити на власні очі та відчути, як це - працювати в агенції. Я не буду писати про відомість наших клієнтів та про досвідченість нашої команди. Скажу просто, без усіляких прикрас та ухилянь, нам потрібні добросовісні та відповідальні стажери, які будуть разом з нами тяжко працювати з ранку до ночі. Адже піарник – це стиль життя, а не робота з 9.00 до 18.00 :)

Отже, якщо Ви той, хто прямує до поставленої мети, творчо мислить і не боїться перешкод, запрошуємо Вас приєднатися до нашої команди та взяти участь у цікавому проекті. Винагорода –досвід роботи на ниві українського піару, нові знання і приємний час у веселій та дружній команді. Найкращі стажери в майбутньому матимуть можливість працевлаштуватися.

Тож не гайте час, надсилайте резюме та листа про себе на nordspr@nordspr.com.ua з поміткою резюме у темі листа.

2 коммент.:

Tapio Anttila at 11 квітня 2009 р. о 11:05 сказав...

Can you guys start this twitter stream in English? I am looking for a positive PR feed but it needs to be in English. Mail me with questions: tapio@ciklum.net

Володимир Дегтярьов at 13 квітня 2009 р. о 09:56 сказав...

2ChairmanMEOW We're mostly talking to Ukrainian audience, thus the Ukrainian language in both the twitter and blog. However, email me at vdehtyarov(at)gmail.com and I'll get back to you with my list of positive Enlgish-language PR feeds )