вівторок, 2 грудня 2008 р.

Кризові комунікації: презентація для студентів КПІ

В минулу суботу мені пощастило читати лекцію у Школі журналістики та PR у КПІ (дякую за запрошення Оксані Гошві), тож я вирішив поділитись з читачами блогу презентацією.
Зразу скажу, що це не спроба спекулювати на гарячій тематиці, і теми презентацій розподіляв оргкомітет (Оксано, правда ж?))
Буду радий коментарям, і успіху всім студентам!

Crisis Communications
View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: communications crisis)

6 коммент.:

Oksana Hoshva at 3 грудня 2008 р. о 10:40 сказав...

По-перше, дякую, що прийшов))
Не тільки студентам, але і мені і Ярославу Гордієвичу (перший спікер Школи))) було цікаво (Ярослав, так?))

По-друге, жодних спекуляцій)) Тема була закріплена за Володимиром як екпертом ще давно)) Як мінімум 2 місяці тому))

По-третє, про Школу можна почитати тут - http://hoshvapr.com.ua/blog/235-students_pr (є лінки на презентації інших спікерів)

Володимир Дегтярьов at 3 грудня 2008 р. о 16:14 сказав...

Оксано, давно не бачив в нас на блозі ).
Гарний юзерпік!

Анонім сказав...

Даже придраться не к чему :)

Вот только столь подробный антикризисный план столь же редок на наших просторах. Да и не панацея. Знал я ситуации, когда контора заранее была настолько готова к кризису, что... провалила кризисные коммуникации из-за негибкости и неспособности отойти от утверждённых шаблонов поведения.

Володимир Дегтярьов at 17 грудня 2008 р. о 11:25 сказав...

Михаил, спасибо!
Кстати, да, всегда нужно помнить, что шаблоны - это не догма, а всего лишь направление движения.

Анонім сказав...

дякую, що підтримуєте ініціативи студентів. у 2007 я була співорганізатором цієї школи. сподіваюсь, із кожним роком вона буде тільки вдосконалюватись!

Анонім сказав...

позичальна компанія, яка надає мені позику в розмірі 5 000 000,00 доларів США. Коли інші позичальники нехтують моєю пропозицією, але пан Бенджамін Лі надав мені позику на успіх. вони беруть участь безпосередньо у фінансуванні позики та в плані інвестицій. вони надають рішення щодо фінансування компаніям та приватним особам, які шукають доступу до фондів ринків капіталу, вони можуть допомогти вам профінансувати ваш проект або розширити свій бізнес .. Надіслати електронною поштою Контакт :::: Також 247officedept@gmail.com або Напишіть на номер WhatsApp на + 1- ( 989-394-3740)