вівторок, 23 вересня 2008 р.

Блог Nords PR Ukraine на конкурсі Best Ukrainian Blog Awards



17-19 жовтня Blogcamp CEE 2008 збере у Києві 500 спеціалістів із новітніх медіа, блоґерів, стартаперів та інвесторів із Цетральної та Східної Європи (Central and Eastern Europe, CEE).

Цього року Blogcamp проходить вдруге. Blogcamp 2007 став першим баркемпом у Східній Європі, і орієнтувався на учасників з пострадянських країн. (Саме слово "баркемп" означає популярний ІТ-колах формат проведення (не)конференцій, що дає можливість виступити кожному учаснику. Дізнатися більше можна зі статті у вікіпедії). Blogcamp 2007 дав старт баркемпівському руху в Східній Європі та Центральній Азії: за цей рік відбулося понад 10 подій формату баркемп на просторі від Латвії до Киргизстану.

Як це заведено на баркемпах, участь у конференції безкоштовна, а сама подія багато у чому організовується її учасниками. Перший день, п'ятниця, 17 жовтня є ознайомчим, для орієнтації у події. Під час нього пройде кілька сесій, присвячених ринкам регіону CEE. Другий день, субота, 18 жовтня - це, власне, день баркемпу. Третій день, неділя, 19 жовтня – це День Інвестора. Крім того, відбудуться кілька інших подій, серед яких - конкурс блогів БУБА (Best Ukrainian Blog Awards) )).

Головна мета Конкурсу - визначити найцікавіші українські блоґи в 7 номінаціях. Переможців буде відзначено 18 жовтня в рамках проведення BlogcampCEE2008.

Серед учасників в категорії "Професійні блоги" - і наш блог. Голосуйте! ))