вівторок, 3 березня 2009 р.

Ми переїхали!


У цьому році наша команда Nords PR знайшла незвичний спосіб святкування масляної. Замість того, щоб смакувати млинцями, ми їли піцу :) А все тому, що готувати млинці було зовсім ніколи – в суботу ми переїжджали у більший і красивіший офіс. Тож запрошуємо всіх у гості за новою адресою.

Замість оптимістичних прогнозів встигнути переїхати за 5 годин, епопея з пакуванням та розпаковуванням речей зайняла вдвічі більше часу. Та незважаючи на не зовсім святковий вид діяльності, масляна видалася на славу. Адже, як на мене, головна ідея цього свята – це зустріч весни, часу змін та оновлень. І саме переїзд приніс нам такі оновлення. Відтепер у нас гарний та просторий офіс, у самому серці столиці (перехрестя вулиць Гончара та Хмельницького). Ми очистилися від великої купи непотрібних речей. А головне, ми стали ще більш дружніми та повними сил для роботи над проектами. Тому дуже радимо всім, хто страждає авітамінозом та весняною депресією, змінити місце розташування – заряджає позитивом на всі 100% :)

І ще, у зв’язку з переїздом, у нас може тимчасово не працювати міський телефон (який, до речі залишився тим самим), але наші мобільні завжди на зв’язку.

P.S. Щиро дякуємо за прекрасну роботу та допомогу хлопцям з компанії «Ізвоз». Хто збирається переїжджати - радимо.

5 коммент.:

Анонім сказав...

Нужно будет как-то в гости прийти:-)

Unknown at 3 березня 2009 р. о 23:22 сказав...

Артур, обязательно заходи - мы тебе всегда рады :)

Лілія Загребельна at 4 березня 2009 р. о 09:37 сказав...

Вітаю з переїздом!
Бажаю провести якомога більше плідних зустрічей з клієнтами у конференц-залі нового офісу!

Анонім сказав...

Вітаю всю вашу команду з весною і переїздом, наші офіси тепер зовсім поруч ;)

Владимир Гайдаш at 4 березня 2009 р. о 17:37 сказав...

А пока вы тут поздравляете, я уже даже побывал в гостях!