середу, 17 грудня 2008 р.

Пунктуальність та уважність


Піарників часто звинувачують у неуважності, невиконанні "домашньої роботи", і багатьох інших гріхах. Чи притаманно це лише нашій професії? Нещодавні події змусили мене серйозно задуматись.
Середа. Я отримую двзінок від випускового редактора вечірніх новин на дуже поважному ТБ-каналі із питанням - чи можу дати коментар. Погоджуюсь, узгоджуємо час та місце.
Приходить година Ч - знімальної групи немає. За 2 години нарешті отримую дзвінок від журналіста - "Олександре (??!!), ми приїхали трішки раніше. Можемо починати вже чи зачекати узгодженого часу?" В ході розмови виявилось, що і адреса була неправильною.
Добре, що з чотирьох даних: мого телефону, адреси, імені та часу інтерв'ю правильним виявився саме номер телефону.
Тож, можливо, є певні риси, які притаманні окремим людям, а не професіям? Впевнений, що такі самі приклади кожен може згадати із свого досвіду спілкування із слюсарями, продавцями, підрядниками і т.д.

На фото: оператор перевертає книжку, щоб в кадр не потрапила обкладинка з брендованим парусом ))

5 коммент.:

yaroslav hordiyevych at 17 грудня 2008 р. о 17:33 сказав...

гарні жовтні горнятка!

а по суті - в мене таких історій назбирається на два кухлі пива, просто розказити їх не можу :)

Володимир Дегтярьов at 18 грудня 2008 р. о 12:47 сказав...

Ярославе, згоден.
Власне, і цю історію я зміг розповісти лише тому, що в ближчі роки не бачу можливості працювати з цим каналом та цією програмою в рамках клієнтського проекту, тож немає ризику зіпсувати стосунки ))

yaroslav hordiyevych at 18 грудня 2008 р. о 13:20 сказав...

отакі піарники прагматичні циніки

Володимир Дегтярьов at 26 березня 2009 р. о 14:15 сказав...

До речі, ось результат зйомки.
http://podrobnosti.ua/podrobnosti/2009/01/18/577208.html
(приблизно на 6.40 хв). Назвали фінансовим директором, що, в принципі, ще непогано, враховуючи всю історію спілкування )

Анонім сказав...

позичальна компанія, яка надає мені позику в розмірі 5 000 000,00 доларів США. Коли інші позичальники нехтують моєю пропозицією, але пан Бенджамін Лі надав мені позику на успіх. вони беруть участь безпосередньо у фінансуванні позики та в плані інвестицій. вони надають рішення щодо фінансування компаніям та приватним особам, які шукають доступу до фондів ринків капіталу, вони можуть допомогти вам профінансувати ваш проект або розширити свій бізнес .. Надіслати електронною поштою Контакт :::: Також 247officedept@gmail.com або Напишіть на номер WhatsApp на + 1- ( 989-394-3740)