вівторок, 24 червня 2008 р.

SMNR: Nords PR Ukraine змінює керівництво

Кілька днів тому ми оголосили про зміни в керівництві агентства. Дехто з наших колег запитав - чому новина подана не в форматі прес-релізу? Попит народжує пропозицію, тож нижче - прес-реліз. І звісно ж, у форматі Social Media News Release, тож ви можете не тільки прочитати про новину, а й послухати, побачити та й взагалі знайти багато точок перетину к нашою командою в віртуальному просторі.

Social Media News Release
Nords PR Ukraine змінює керівництво
20 червня 2008 року, Київ

Основні факти:
- PR-агентство Nords PR Ukraine реорганізувало структуру управління. Відтепер агентством керують три партнери: Таїсія Стадніченко, Ярина Ключковська та Володимир Дегтярьов.
- Таїса, новий керуючий партнер, яка має понад 11 років досвіду у PR та спеціальних подіях, також розвиватиме в агентстві напрямок event-маркетингу та спонсорства під брендом Nords Events Communications.
- Ярина відтепер займається розробкою комунікаційних стратегій і програм для клієнтів агентства, консалтингом, коучингом та медіа-тренінгами. Її нова посада – директор зі стратегії.
- Володимир взяв на себе управління всією роботою з клієнтами, йому ж підпорядковується вся еккаунт-команда агентства.
- Nords PR Ukraine з'явилося у 2007 році зусиллями латвійського PR-агентства Nords Porter Novelli та Ярини Ключковської. Агенція спеціалізується на створенні та втіленні PR- стратегій та обслуговує клієнтів у сферах фінансів, Інтернету та телекомунікацій, професійних послуг та FMCG.

Цитати:

Айгарс Нордс, генеральний директор Nords Porter Novelli: "За останній рік ми сформували хорошу команду, яка нарівні конкурує з провідними агентствами в Україні. Nords PR знають за стратегічний підхід та інноваційні канали комунікації. Настав час зміцнити нашу управлінську команду, щоби приділяти більше часу клієнтам і розвивати нові компетенції”.

Ярина Ключковська, співзасновниця і директор зі стратегії Nords PR Ukraine: "За 5 років нашого знайомства, Таїса зарекомендувала себе як блискучий керівник, енергійний підприємець і невпинний генератор ідей. Її досвід чудово доповнює той, який ми вже накопичили в агентстві. Суть нашої роботи - у глибинному розумінні бізнесу клієнта і пошуку для нього комунікаційних рішень, які працюють на його бізнес-цілі. Завдяки новій управлінській структурі кожен із нас матиме більше змоги працювати безпосередньо з клієнтами."

Tags / Ключові слова: Nords PR, PR-агентство, Таїсія Стадніченко, Ярина Ключковська, Володимир Дегтярьов, Айгарс Нордс, PR, стратегія, консалтинг, event-маркетинг, спеціальні події, спонсорство

Відео та зображення:
• Відео: інтерв'ю з командою Nords PR Ukraine (YouTube)
• Фото команди (jpg, 143 kb)
Логотип Nords PR Ukraine (jpg, 6 kb)

Посилання / URLs:
• Сторінка Nords PR Ukraine: http://nordspr.com.ua
• Блог Nords PR Ukraine: http://nordspr.blogspot.com
• Сторінка Nords Porter Novelli: http://www.porternovelli.lv
Біографія Таїси Стадніченко, профайли: LinkedIn, Profeo
Біографія Ярини Ключковської, профайли: LinkedIn, Profeo
Біографія Володимира Дегтярьова, профайли: LinkedIn, Profeo
• Nords PR Ukraine на Flickr: http://www.flickr.com/photos/27990983@N08/
• Nords PR Ukraine на Del.icio.us: переглянути http://del.icio.us/nordspr
• Nords PR Ukraine на YouTube: http://youtube.com/user/nordsprukraine

4 коммент.:

UA Releases at 25 червня 2008 р. о 15:58 сказав...

Честно говоря, фото команды не фонтан. Для чего над головами столько свободного места? Если это знак того, что в ваших головах столько идей, что им требуется много пространства, то это можно было показать немного по-другому.

Ярина Ключковська at 25 червня 2008 р. о 16:55 сказав...

Не фонтан - згодні. Гламурні фотосесії у процесі переїзду в новий офіс не були пріоритетом. Але Ваша інтерпретація цілком має право на існування, нам навіть приємно, що у Вас виникли саме такі асоціації :) Так що дякуємо за комплімент!

arturclancy at 25 червня 2008 р. о 17:07 сказав...

Ой, начинается, нормальное фото - кому не подходит, присылайте профессионального фотографа

Володимир Дегтярьов at 27 червня 2008 р. о 02:47 сказав...

Мені сьогодні колеги вже відкоментували наш "відео-реліз" - мовляв, недостатньо жваво, немає динаміки і сценарія ))
Хочу сказати, що це не відео-реліз, і відео - лише один з компонентів, який потім зацікавлені блогери та онлайн-ЗМІ можуть тиражувати, як це зробив Артур, або як у випадку з Профео зробили деякі блогери (ось і ось, наприклад).
Наступний раз відзнімемо професійно, а з приводу цього відео наведу основну перевагу - від задумки до здійснення пройшло 5 робочих годин (а сам процес зайняв близько 40 хвилин).
Ви ще задумуєтесь - чи варто вивішувати своі відео-новини в YouTube?