четвер, 19 червня 2008 р.

Час змін у Nords PR

Більшості організацій треба прожити 2-5 років перед тим, як настане період активних змін. Звичайно, таке прогресивне агентство як Nords PR повинно випередити всіх і тут. У нас період активних змін настав через неповний рік з моменту офіційного заснування.

По-перше, у нас з'явився новий керуючий партнер – Таїса Стадніченко. Я знаю Таїсу вже багато років, і вона ніколи не переставала дивувати мене своєю підприємливістю, мобільністю, відкритістю до нових ідей шаленою енергійністю. Чи то організовуючи масштабні промо-акції для Радіо Люкс, чи збираючи команду для запуску елітної марки косметики, чи розробляючи PR-стратегію для неурядової організації, Таїса фонтанує ідеями і, як магніт, збирає навколо себе талановитих людей.

У Nords PR перед Таїсою стоїть не лише непросте завдання керувати групою креативних, стратегічно мислячих і амбітних людей, а ще й розвивати напрямок events та спонсорингу. Тут ми беремо приклад із наших латвійських співзасновників Nords Porter Novelli, які досягли у цій сфері таких шалених успіхів, що довелося створювати для цього окреме агентство – Nords Events Communications. Під чим брендом Таїса і розвиватиме у нас новий напрямок.

Володя Дегтярьов увійшов до складу партнерів агентства, і в цій якості продовжить керувати всією роботою з клієнтами. Саме йому безпосередньо підпорядковуватиметься вся PR-команда менеджерів та координаторів.

У свою чергу, я зосереджуся на „наповненні” програм, створенні стратегій, на консалтингу, коучингу і тренінгах для клієнтів та інших цікавих речах. Проте не думайте, що всі найцікавіші завдання дістануться тільки мені – адже саме для цього ми й будуємо сильну команду самодостатніх творчих людей.

А ще цього тижня нас чекає переїзд у новий офіс. Так що не лякайтеся, якщо на якийсь час наш міський телефон замовкне: ми всього-навсього змінюємо вид діяльності із інтелектуального на фізичний. Кажуть, це корисно :) А наші мобільні залишатимуться на зв'язку (схрестила пальці і дивлюся в бік офісу МТС :) )

(фото Максима Благонравіна, який, на превелике щастя, носить фотоапарат зі собою, за що йому і дякуємо)

15 коммент.:

ArhiPR at 19 червня 2008 р. о 19:07 сказав...

Поздравляю

Татьяна Кретова (Бабенко) at 19 червня 2008 р. о 19:10 сказав...

Щиро вітаю!

Ярина Ключковська at 19 червня 2008 р. о 19:40 сказав...

Дякуємо, ми теж радіємо :)

Юрий Аксенов at 19 червня 2008 р. о 19:48 сказав...

Вітаю!

Могли б надіслати реліз:)

Ярина Ключковська at 19 червня 2008 р. о 19:56 сказав...

Ми то надішлемо, а Ви опублікуєте?

Юрий Аксенов at 19 червня 2008 р. о 20:02 сказав...

не для "ДС":)

на пирвебі чом би й не опубліковати?

Ярина Ключковська at 19 червня 2008 р. о 20:03 сказав...

На "ДС" ми й не претендуємо, а на PRWebi - ось-ось доперекладемо і вишлемо.

Анонім сказав...

Примите мои искренние поздравления! Вы молодцы! Осталось познакомиться с Таисой:)

Ярина Ключковська at 19 червня 2008 р. о 22:14 сказав...

Дякую!!! :) Через наш переїзд з Таїсою можна буде познайомитися тільки у ході святкування новосілля, коли обживемося, або якось на каві/пиві/підстав те, що подобається. А найближчі 72 години - Таїсу можна буде тільки ловити десь на Кутузова-Щорса, бо це буде наша траекторія руху між т. А (теперішній офіс) і т. Б (майбутній офіс) на цей період :)

Ярина Ключковська at 19 червня 2008 р. о 22:16 сказав...

2юрий_аксенов: доки доліплюємо реліз, вивісила все прямо там у вас - http://prweb.com.ua/pr-reputaciya/296.html. Тепер думаємо, а ви варто взагалі розроджуватися релізом - вся мисляча частина ЦА і так у вас це прочитає :)

Юрий Аксенов at 19 червня 2008 р. о 22:35 сказав...

Та ні, так добр:)

Анонім сказав...

О, то якщо ви так близько до офісу МТС, напрошуюся на новосілля :) До того ж, є що з вами, пані Ярино, обговорити, як з президентом UAPR.

Вітаю вас із ростом, прогресом і розвитком :)

Володимир Дегтярьов at 20 червня 2008 р. о 07:55 сказав...

Дякую всім за привітання!
Даниїле, ми якраз перебираємося трішки далі від твого нового офісу, але запрошення в силі! ))

Юлия Голикова at 20 червня 2008 р. о 13:33 сказав...

Мої найкращі вітання!
Натхнення та успіхів!

Анонім сказав...

Бажаю нових вражаючих успіхів! :)