середу, 22 серпня 2007 р.

Будьмо знайомі!

Команда PR-агентства Nords PR Ukraine виходить в ефір!

Наш офіс, хоч і поки що в напіввлаштованому стані, вже відкрився на вул. Московській 46/2, оф. 32. Наші клієнти вже завантажили нас на повну котушку. Наш сайт ще розробляється, проте це не спиняє нас від того, щоб відкрити наш блог - місце, де ми сподіваємося на плідне спілкування з усіма, кого цікавить PR в Україні і не тільки.

Цей перший пост на новому блозі ми використаємо для того, щоб познайомити вас із нашою командою. Будьмо знайомі!


Ярина Ключковська, генеральний директор
Фахівець у PR із 12-літнім досвідом, до заснування Nords PR Ukraine Ярина консультувала низку українських компаній з питань управління репутацією, працювала керівником відділу зовнішніх відносин компанії UMC, PR-менеджером “Метро Кеш енд Кері Україна” і директором роботи з клієнтами PR-агенції Romyr & Associates. Протягом року вона працювала у Benjamin Group / BSMG Worldwide [зараз – Weber Shandwick], провідній PR-агенції у Силіконовій Долині, США. Ярина отримала ступінь магістра з масових комунікацій в Державному університеті Сан-Хосе [США] та магістра культурології в Києво-Могилянській Академії. З 2001 року Ярина викладає PR у kmbs [Києво-Могилянській бізнес-школі] та CIPR / МІБ. Вона була одним із засновників і сьогодні очолює UAPR [Українську Асоціацію зі зв'язків з громадськістю].


Лілія Загребельна, менеджер роботи з клієнтами
Свою кар'єру в PR Лiлiя розпочала 4 роки тому в агентстві Romyr & Associates Ukraine, де на посаді менеджера роботи з клiєнтами розробляла i втiлювала рiзноманiтнi PR-кампанiї для клiєнтiв у сферах споживчих товарів та медицини, репутаційні дослідження та соціальні проекти. Отримавши вищу філологічну освіту, Лiлiя здобула професiйну квалiфiкацiю в PR, навчаючись на програмi CIPR Diploma Королiвського iнституту зв'язкiв з громадськiстю Великобританії, де на сьогоднішній день вона є запрошеним викладачем. Лілія також є автором кількох публікацій у спеціальних та ділових виданнях. Лілія – активний член неурядової міжнародної органiзацiї Toastmasters International.



Ольга Батюк, координатор роботи з клієнтами
Ольга має чотирирічний досвід роботи в PR. Вона працювала менеджером по роботі з клієнтами та PR-менеджером у міжнародній американській компанії «LiveRepair.com Україна», а також спеціалістом відділу зв’язків із громадськістю в Києво-Могилянській академії. Ольга завершує навчання на магістерській програмі «Журналістика» Києво-Могилянської академії і закінчила сертифікатну програму «Теорія і методика зв’язків із громадськістю» на базі КМА. Ольга має журналістський досвід, вона працювала кореспондентом та ведучою новин на «Молодому радіо» та кореспондентом програми «Один день» на каналі «К1».

Незабаром наша команда поповниться, і ми обов'язково оновимо цей пост!