понеділок, 20 липня 2009 р.

У нас відкрита вакансія асистента!


Перш за все, хотілось подякувати усім читачам нашого блогу та всім тим, хто слідкує за новинами агенції. Адже минулі рази, коли ми розміщували оголошення про відкриту вакансію, до нас надійшли десятки резюме, що були варті уваги.
Цього разу, нам потрібен асистент, і ми сподіваємось, що, як завжди, знайдемо гідну людину. Варто відзначити, що для здобуття цієї посади Вам не потрібен досвід -лише бажання шалено працювати з командою над захопливими проектами, блискуче володіння англійською мовою, цілеспрямованість, організованість та орієнтованість на результат.
Якщо Ви маєте сумніви, щодо того, чи буде цікавою робота у Nords PR, ось маленький приклад з життя агенції. Тож, у минулий четвер ми всі працювали в офісі до пізнього вечора, у п’ятницю провели антикризову прес-конференцію для клієнта, а у суботу відпочивали на Оболонських Липках на яхтах усією командою.
Якщо Ви тверді у своєму бажанні розвиватись разом з нами, надсилайте резюме та мотиваційний лист на nordspr@nordspr.com.ua з поміткою "Резюме" у темі листа.

3 коммент.:

PR-pepper -) сказав...

а зайнятість повна?

Євгенія Бойчук at 20 липня 2009 р. о 21:02 сказав...

Так, зайнятість на повний робочий день.

Анонім сказав...

Чи бере Ваше агентство студентів, для проходження практики?